BARNmässan

BARNmässan grundades av Linda Modin Klemner 2005 och ända sedan starten har mässan växt och utvecklats. Sedan 2007 har BARNmässan arrangerats på Karlstad Racketcenter på Wåxnäs.

23-25 mars 2018
 var det dags för BARNmässan att öppna dörrarna igen för fjortonde gången.
7325 besökare under dessa underbara 3 dagar. 110 utställare på plats och brett scen och aktivitetsprogram under hela helgen. 
BARNmässan 2018 besöktes av flera välkända ansikten såsom Greta Gris, Paw Patrol, Billy från Pappaliv, Cecilia Forss, Anna Ileby, Kodjo & Olga Akolor, Julia Bergman och Nina Campioni.
På våra två scener pågick der bärsjalskurser, babyrytmik, språkträning, Amningsråd, mammaträning, hjärt och lungräddning, barnteater- Aladdin, modevisningar, slalm-tillverkning, experimentshower och föreläsningar om barnsjukdomar och allergi. 
Vårt insamlingsmål 2018 gick till Min Stora Dag och vi hade äran att överlämna en check på otroliga 110 785 kronor.

Den 29-31 mars 2019 är det dags för BARNmässan att öppna dörrarna igen för femtonde gången. Vi satsar som vanligt på att utveckla mässan och fylla 3000 kvm med utställare, aktiviteter, råd, tips och underhållning ni inte vill missa! 

BARNmässan är samlingspunkten för en otrolig massa kärlek och energi. Ett starkt bevis för det är de 12199671 kronor vi genom åren samlat in sedan starten 2005 till behövande barn med hjälp av dig, våra besökare, utställare, arrangörer, medarbetare och vår underbara personal. En fantastisk summa pengar som gjort skillnad såväl i Sverige som runt om i världen.

Sedan starten 2005 har vi varje år hittat en plats eller verksamhet som verkligen behöver all hjälp den kan få. Och det har alltid varit med utsatta och behövande barn i fokus. Tillsammans med Barncancerföreningen, Röda Korset, Rädda Barnen, Hjärtebarnsföreningen, Läkarmissionen, Operation Smile, Projekt Ghana, TRINITY Karlstad & Min Stora Dag har vi med de insamlade pengarna kunnat förändra tillvaron i de mest akuta situationer.

Besök BARNmässans egna hemsida för att läsa mera
www.barnmassan.se

//Linda