BARNmässan

BARNmässan grundades och startades av Linda Modin Klemner & Ann-Sophie Redfern 2005 och sedan 2006 har Linda stått som ensam arrangör och ända sedan starten har mässan växt och utvecklats. Sedan 2007 har BARNmässan arrangerats på Karlstad Racketcenter på Wåxnäs.
2016 hade vi en underbar stämning och hade fantastiska 7843 besökare hos oss på tre dagar. Hittills har BARNmässan samlat ihop 981 786 kr till behövande barn. Det är alla vi tillsammans, utställare, besökare, personal och arrangörer som gör detta möjligt.

Den 24-26 mars 2017 är det dags för BARNmässan att öppna dörrarna igen för trettonde gången. Vi satsar som vanligt på att utveckla mässan och fylla 3000 kvm med utställare, aktiviteter, råd, tips och underhållning ni inte vill missa! 

BARNmässan är samlingspunkten för en otrolig massa kärlek och energi. Ett starkt bevis för det är de 981786 kronor vi genom åren samlat in till behövande barn med hjälp av dig, våra besökare, utställare, arrangörer och vår underbara personal. En fantastisk summa pengar som gjort skillnad såväl i Sverige som runt om i världen.

Sedan starten 2005 har vi varje år hittat en plats eller verksamhet som verkligen behöver all hjälp den kan få. Och det har alltid varit med utsatta och behövande barn i fokus. Tillsammans med Barncancerföreningen, Röda Korset, Rädda Barnen, Hjärtebarnsföreningen, Läkarmissionen, Operation Smile, Projekt Ghana och TRINITY Karlstad har vi med de insamlade pengarna kunnat förändra tillvaron i de mest akuta situationer.

Besök BARNmässans egna hemsida för att läsa mera
www.barnmassan.se

//Linda