BARNmässan

BARNmässan grundades och startades av Linda Modin Klemner & Ann-Sophie Redfern 2005 och sedan 2006 har Linda stått som ensam arrangör och ända sedan starten har mässan växt och utvecklats. Sedan 2007 har BARNmässan arrangerats på Karlstad Racketcenter på Wåxnäs.
Den 24-26 mars 2017 var det dags för BARNmässan att öppna dörrarna igen för trettonde gången. 24-26 mars arrangerades den trettonde BARNmässan i Karlstad med stor succé. 7588 besökare under dessa underbara 3 dagar. 108 utställare på plats och brett scen och aktivitetsprogram under hela helgen. Summan slutade på 127100 fantastiska kronor till Barncancerfonden Västra. Tack vare er alla så gör vi skillnad.

Den 23-25 mars 2018 är det dags för BARNmässan att öppna dörrarna igen för fjortonde gången. Vi satsar som vanligt på att utveckla mässan och fylla 3000 kvm med utställare, aktiviteter, råd, tips och underhållning ni inte vill missa! 

BARNmässan är samlingspunkten för en otrolig massa kärlek och energi. Ett starkt bevis för det är de 1108886 kronor vi genom åren samlat in sedan starten 2005 till behövande barn med hjälp av dig, våra besökare, utställare, arrangörer, medarbetare och vår underbara personal. En fantastisk summa pengar som gjort skillnad såväl i Sverige som runt om i världen.

Sedan starten 2005 har vi varje år hittat en plats eller verksamhet som verkligen behöver all hjälp den kan få. Och det har alltid varit med utsatta och behövande barn i fokus. Tillsammans med Barncancerföreningen, Röda Korset, Rädda Barnen, Hjärtebarnsföreningen, Läkarmissionen, Operation Smile, Projekt Ghana och TRINITY Karlstad har vi med de insamlade pengarna kunnat förändra tillvaron i de mest akuta situationer.

Besök BARNmässans egna hemsida för att läsa mera
www.barnmassan.se

//Linda