Modellförmedling / Statister

Modellagentur

Klemner Studio är en reklam och eventleverantör sedan 1997 med sitt säte i Karlstad. Verksamheten har även förmedling av fotomodeller, reklammodeller, statister, mannekänger, fotograf, produktionsledare, makeupartist, frisör, stylist, rekvisitör och dekorbygg. Klemner Studio är producent och arrangör av mässor och företagsevent som tex. invigningar, jubileum och modevisningar.
För oss är det viktigt att ha en personlig relation till kunder och modeller och vi värdesätter kvalitet före kvantitet. Genom personlig värmländsk service och hög kvalitet skapar vi långsiktiga förhållanden med våra kunder.
Vi rekommenderar er att följa oss på Facebook där vi annonserar ut alla våra sökningar och efterfrågningar på fotomodeller, reklammodeller, värdinnor, mannekänger, statister och skådespelare.

Vi beskriver varje uppdrag när vi lägger ut en sökning och går igenom med enskilda ang uppdrag, arvode, resor och övrig information som är nödvändig. När du är intresserad av ett jobb vi lägger ut skall du alltid bifoga aktuella bilder och beskrivning. Tack! Hoppas du kommer följa oss på Facebook:
Klicka här för att följa vår Facebooksida

Vi förmedlar modeller och statister. Vi jobbar med en intern databas samt gör aktuella sökningar och scoutingar inför varje separat uppdrag. Kontakta oss för offert och modellförslag inför ert uppdrag.