Fotograf Linda Modin Klemner

Linda Modin Klemner är grundare till det framgångsrika företaget Klemner Studio och har arbetat som fotograf sedan 1997. Hennes intensiva intresse för fotograferandet har gett henne massa erfarenheter. Linda har egen studio i Karlstad och fotograferar såväl människor som produktfotograferingar. Även flitigt anlitad bröllopsfotograf och porträttfotograf. Dokumentärfotouppdrag runt om i Världen genom åren har tagit henne till länder som Etiopien, Nepal, Bangladesh och USA, även jobbat som ansvarig fotograf och inspiratör på Fotoexpedition på Svalbardresor. Linda delar gärna med sig av sina erfarenheter och kunskaper samt ger deltagarna mycket tid både i grupp och individuellt.

Linda jobbar med företagsfotograferingar såsom personalporträtt, reklam-, mode-, press- och produktfotografering. Hon utför även kompletta modereportage och portfolios.

Är mycket anlitad av privatpersoner för fotografering av bröllop, möhippor, dop, bebis/barnporträtt, porträtt, häst & djurbilder, familjebilder, modeporträtt, secretbox och gravid-bilder m.m. Du kan välja att få din serie i studio och/eller utemiljö. Det går också bra att boka en fotografering i din hemmiljö eller i annan miljö som är vald av er.

Prisexempel privatpersoner:

FOTOSERIE från: 1300 kr

Fotoserien är lämplig bl.a. för: Porträtt, mode, dop, gravid, familj, syskon, djur och barnfotograferingar.

Valfri fotosession i 40 min. Du får alla digitalbilder för urval. Levereras i 2 olika inställningar svartvita och färg.

3 st utvalda redigerade högupplösta digitalbilder med exponering/publiceringsrätt på sociala medier och webb som levereras i både färg och svartvitt. 

Fotoserie i studio 1300 kr

Fotoserie i närliggande utemiljö 1600 kr

Tillägg 15 min/intervall 390 kr
Extra utvalda redigerade högupplösta digitalbilder 250 kr/st. 

Vid fotografering i er valda miljö begär offert. Reseersättning om 40 kr exkl. moms/mil.

Utöver detta kan du såklart beställa förstoringar från samtliga bilder i flera olika storlekar.
Du kan även köpa presentkort på fotografering.

Varmt välkommen att boka tid, 070-43 22 392

linda@klemnerstudio.se

Maila om ni önskar få en komplett prislista för privatpersoner via mail, klicka här >>