Fotoresor – Svalbard

FOTOEXPEDITION | SVALBARD

Packa din kamera och häng med på en annorlunda upplevelse! 

En resa med hög spänning, vacker natur, historia och inte som vanliga resor!


FOTOEXPEDITION till Svalbard – där vi upplever fantastisk natur & vildmark. Vi har valt att kalla det fotoexpedition för att vi har med oss proffessionell fotograf som inspirerar, instruerar och ger massor med bra tips. Har du en systemkamera, digitalkamera eller mobiltelefon och fotograferar med – det fungerar med vilken som. Resan är organiserad med aktiviteter som är förbokade men då vi befinner oss i Arktis där väder & vind kan förändras snabbt och det kan hända oförutsedda upplevelser – så ger vi inga exakta tider från början. Vi lovar en upplevelse på vår fotoexpedition utöver det vanliga! 

SVALBARD är ögruppen och Spetsbergen är största ön. Det ligger på 78° nord, ca 130mil från Nordpolen. En kombinationen av orörd vildmark och det goda livet. Svalbard är avsides med extremt väder och på sommaren går solen aldrig ner! Det är en unik natur och vissa kallar den arktisk öken. Longyearbyen är en modern stad i miniformat med bra hotell, charmig arkitektur och ett internationellt erkänt museum.

Vi har med oss Linda Modin Klemner som är fotograf. Hon ger tips, visar nya knep och visar dig gärna alla möjliga funktioner på din kamera. Har du den lilla kameran eller stora – med rätt inställningar får du fina bilder!

PRIS fr 15.995 per person inkl hotell, flyg, mat, fotoexpedition.

Arrangör för resan är ReseDesign, vid intresse, bokning eller frågor Kontakta arrangören ReseDesign:

Tel. 054 – 10 10 30

e-post. info@resedesign.se